​Flisebelægning og reparation klarer vi gerne

​Mangler du hjælp til lægning af fliser i forbindelse med din nye indkørsel? Så kan du med fordel kontakte Bugge’s Have- og Viceværtservice for professionel hjælp. Vi har stor erfaring med flisebelægning og står til rådighed hos både private og erhvervskunder i og omkring Aalborg, Hasseris og Nørresundby. Vi kommer naturligvis også gerne uden for disse områder.

Hvad enten du mangler hjælp til reparation af en eksisterende belægning eller ny belægning, så står vi klar til at hjælpe. Vi er i stand til at varetage enhver form for flisearbejde, hvad enten der er tale om en stor eller lille opgave. Vi udfører lægning af fliser i indkørsler, på din terrasse eller i haven. Vi har erfaring med alle former for nye fliser, så du kan trygt lade os stå for flisebelægning hos dig.

Vi tilbyder professionel flisebelægning til en god pris

Grundet vores store erfaring på området kan du forvente professionelle løsninger hver eneste gang. Hvad enten du drømmer om at få anlagt en ny terrasse eller en lille sti i haven, så er du velkommen til at kontakte os for hjælp. 

Vi kommer altid ud og kigger på det pågældende projekt, hvorefter vi sammensætter et godt tilbud ud fra opgavens karakter. Det indebærer bl.a. en beregning af, hvor mange m2, der skal lægges fliser på.

Uanset opgaven kan du forvente at få en attraktiv pris, når du samarbejder med os. Derudover er du garanteret professionelle og smukke løsninger, som kan holde i mange år. Vi rådgiver dig desuden gerne om den rette flisebelægning, hvis du har brug for det.

Kontakt os for flere oplysninger flisebelægning

Hvis du kunne tænke dig at modtage flere oplysninger om, hvad vi kan gøre for dig, vores priser på flise- og brolægning eller noget tredje, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 26 24 32 35 eller på info@buggeshavservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

​FÅ ET GODT OG
UFORPLIG​TENDE Tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Bugge's Have- Og Viceværtservice

Gugvej 186A, 9210 Aalborg SØ


Tlf.: 26 24 32 35
E-mail: info@buggeshaveservice.dk
CVR: 36619406

Ydelser

Åbningstider/telefontider

Kl. 06.00 - 18.00

Sociale medier

Bugge's Have og Viceværtsservice - Ejendomsservice og haveservice til privat og erhverv