​Forkæl din have med anlæg af græsplæne

Drømmer du om et helt nyt look i din have? Bugge’s Have- Og Viceværtservice laver alt i haver, og vi kan hjælpe dig med at indfri dine havedrømme. Et godt sted at starte er din græsplæne. En flot anlagt græsplæne kan nemlig få din have til at ligne en million.

Vores kunder henvender sig primært fra Aalborg, Hasseris og Nørresundby, men bor du i omkringliggende områder, hjælper vi dig selvfølgelig også gerne med anlæg af græsplæne.

Et udpluk af vores typiske opgaver

Som sagt er vores speciale haver, og her er et udpluk af de opgaver, vi typisk udfører i forbindelse med anlæg af græsplæne:​

  • ​Såning af frø til græs
  • Græsklipning
  • Fjernelse af sten- og planterester​
  • Gødning af jorden
  • Fjernelse af ukrudt
  • Etablering af græsareal

​Vi skaberne rammerne for din nye drømmehave, og vi anlægger gerne din græsplæne, planter stedsegrønne buske og opstiller et fritstående espalier, hvis det er det, du ønsker.

Anlæg af græsplæne – hvornår?

Det er slet ikke lige meget, hvornår på året man anlægger en græsplæne. For det bedste resultat skal man gerne så sine frø i sensommeren, hvor jorden stadig er varm. Anlæg af græsplæne handler i høj grad om at udnytte de bedste omstændigheder i naturen.

Når frøene er strøet, går der cirka to måneder, før du har en flot græsplæne, du kan benytte dig af. Gå gerne i dialog med os - så lægger vi sammen en plan for din græsplæne.

 

​Der er også mulighed for at anlægge rullegræs, som giver en fyldig plæne efter kun få dage - græsset skal nemlig lige have tid til at slå rødder. En plæne af rullegræs kan lægges næsten hele året rundt, og det er den mest effektive form for anlæg af græsplæne.

Hvad koster en helt ny græsplæne?

En pris på en ny græsplæne afhænger altid af opgavens omfang. Derfor hører vi gerne om dine tanker og ønsker, før vi udformer et tilbud på anlæg af græsplæne.

Vid blot, at vores gartnere er dygtige, pligtopfyldende og professionelle, og det er tre kvaliteter, de tager med sig i alle de havejobs, de udfører. Og så får du altid en god pris her hos os.

Kontakt os og få gode råd om anlæg af græsplæne

Har du flere spørgsmål til anlæg af græsplæne, eller vil du vide mere om vores priser og ydelser? Henvend dig til os på 26 24 32 35 eller på info@buggeshaveservice.dk. Så tager vi en uforpligtende snak om dine drømme og udformer en plan.

​FÅ ET GODT OG
UFORPLIG​TENDE Tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Bugge's Have- Og Viceværtservice

Gugvej 186A, 9210 Aalborg SØ


Telefon: 26 24 32 35
E-mail: info@buggeshaveservice.dk
CVR: 36619406

Åbningstider/telefontider

Mandag - torsdag: Kl. 07.00 - 17.00

Fredag: Kl. 07.00 - 15.00

Sociale medier

Bugge's Have og Viceværtsservice - Ejendomsservice og haveservice til privat og erhverv