Fliserensning med professionelt udstyr​

Vi gør fliserne rene og pæne igen

Overvejer du at få udført professionel fliserensning? Hos Bugge's Have- og Viceværtservice har vi specialiseret os i rensning af fliser, og vi servicerer kunder i blandt andet Aalborg, Hasseris, Nørresundby og mange andre steder.

Vi sikrer at dine fliser bliver rene og pæne igen, uanset hvordan de ser ud. Du kan altid forvente, at vi gør alt, hvad vi kan, for at tilfredsstille vores kunder – sådan så at du får lyst til at benytte os igen. Samtidig kan du forvente konkurrencedygtige priser, da fliserensning ikke skal være det som vælter økonomien. Vi har naturligvis professionelt udstyr, så vi kan udføre arbejdet så effektivt som overhovedet muligt.

Rensning af fliser forlænger levetiden

Vi tilbyder både rensning og imprægnering af fliser. Vores fliserensning fjerner både mos, alger og flisepest med videre. Dermed bliver din terrasse, din indkørsel eller noget helt tredje som ny igen. Det kan også være fortovet, som trænger til at blive frisket op.​

​En flisebelægning holder naturligvis ikke evigt, men du kan forlænge levetiden ved at rense fliserne. Dels bliver belægningen flot igen. Dels undgår du at glide på mosbelagte fliser i regnvejr.

Den efterfølgende imprægnering forbygger både indtrængning af vand og fugt, men også mos, alger og andet skidt. Dermed undgår du, at der opstår frostskader i fliserne. Samtidig sikrer du, at fliserne bliver mere modstandsdygtige, så de kan holde sig flotte i længere tid.

Kontakt os for at få et tilbud på fliserensning

Du er velkommen til at høre mere om, hvordan vi kan gøre dine fliser flotte igen. Der kan være enkelte tilfælde, hvor det ikke kan betale sig, eller hvor fliserne ikke kan reddes. Vi giver naturligvis en ærlig og individuel rådgivning, og vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud på fliserensning. Kontakt os på telefon 26 24 32 35 eller e-mail info@buggeshaveservice.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig med en rensning af fliser! 

​FÅ ET GODT OG
UFORPLIG​TENDE Tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Bugge's Have- Og Viceværtservice

Gugvej 186A, 9210 Aalborg SØ


Telefon: 26 24 32 35
E-mail: info@buggeshaveservice.dk
CVR: 36619406

Åbningstider/telefontider

Mandag - torsdag: Kl. 07.00 - 17.00

Fredag: Kl. 07.00 - 15.00

Sociale medier

Bugge's Have og Viceværtsservice - Ejendomsservice og haveservice til privat og erhverv