Viceværtservice i Nordjylland med mange års erfaring​

Står du og mangler et kompetent firma, der kan tilbyde viceværtservice? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Bugge’s Have- og Viceværtservice tilbyder vi diverse former for viceværtservice. Vi befinder os mest i Aalborg, Hasseris og Nørresundby, men står også til rådighed i resten af Nordjylland.

Vi er et firma med stor erfaring i branchen, hvilket gør os kompetente til at udføre professionelle løsninger. Vi er derfor en ideel samarbejdspartner, hvis du har nogle opgaver, du gerne vil have løst enten ugentligt eller månedligt. Hos os sammensætter du nemlig selv en pakke med de ydelser indenfor viceværtservice, du mangler hjælp til.

Vi har brede kompetencer indenfor viceværtservice

Vi tilbyder alt lige fra traditionel viceværtservice og gartnerarbejde til trappevask og glatførebekæmpelse. Vores kunder er mindre virksomheder, ejendomsbesiddere og boligforeninger, så du skal altså ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Hvad koster viceværtservice?

Hos os sammensætter du selv en pakke med de ydelser indenfor viceværtservice, du mangler hjælp til. Derfor er prisen for vores viceværtservice varierer alt efter hvilke opgaver, der skal udføres og hvor ofte.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Fejning af områder
  • Tømning af skraldespande
  • Trappevask
  • Gartnerarbejde i have
  • Nedrivning og fjernelse af lejlighedsinventar
  • Rengøring
  • Og meget mere

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre mere om vores ydelser indenfor viceværtservice, kan du kontakte os med det samme. Vi er altid klar til at løse enhver opgave for dig. Vores kompetencer er brede, når det gælder viceværtservice. Hos os er ingen opgave nemlig for stor eller for lille.

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. 

Ring til os på telefon 26 24 32 35, eller skriv til e-mail info@buggeshaveservice.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen lige her på siden, og så vender vi tilbage snarest muligt.​

​FÅ ET GODT OG
UFORPLIG​TENDE Tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Bugge's Have- Og Viceværtservice

Gugvej 186A, 9210 Aalborg SØ


Telefon: 26 24 32 35
E-mail: info@buggeshaveservice.dk
CVR: 36619406

Åbningstider/telefontider

Mandag - torsdag: Kl. 07.00 - 17.00

Fredag: Kl. 07.00 - 15.00

Sociale medier

Bugge's Have og Viceværtsservice - Ejendomsservice og haveservice til privat og erhverv