​Få professionelt udført havearbejde

Trænger du til en hjælpende hånd med at etablere din drømmehave? Hos Bugge’s Have- Og Viceværtservice tilbyder vi en kompetent havemand, der med kyndige, grønne hænder kan udføre dit havearbejde for dig - om det så er etablering eller servicearbejde, er vi klar.

Vi opererer i Aalborg, Hasseris og Nørresundby, men trænger din have til hjælp i nærområderne, må du endelig slå på tråden. Vores ekspertise er for alle, og vi elsker at få drømmehaver til at skyde op af jorden.

Vi etablerer alt i din have

Der er ingen skam i at få professionelle til at ordne dit havearbejde for dig. Så kan du koncentrere dig om de ting, du er god til. 

Vi tilbyder alt inden for havearbejde – bl.a.:​

  • Fjernelse af planter/jord
  • Etablering af vendeplads
  • Etablering af kantsten og grus
  • Etablering af skråning
  • Udgravning og fjernelse af jord
  • Etablering af støttemur og tilplantning
  • Etablering af baggård

Ønsker du en ydelse, der ikke står ovenfor, skal du kontakte os alligevel. Dette er blot et udpluk af det havearbejde, vi udfører.

Hvad med en serviceaftale?

En af de opgaver, vi ofte hyres til, er faste serviceaftaler, der inkluderer fast vedligeholdelse og pleje af dine græsplæner, parkeringsarealer og grønne områder i og omkring din husstand.​

En serviceaftale på havearbejde kan spare dig for en masse besvær i haven, og det er for mange godt givet ud. Sig til, hvis det er en ydelse, du ønsker. Så finder vi en fordelagtig pris til dig.

Hvad koster havearbejde?

Vores priser og timeløn på havearbejde, hækklipning og græsslåning afhænger selvfølgelig af, omfanget på de opgaver, vi skal udføre for dig.

Ønsker du vores hjælp, skal du derfor endelig kontakte os, og fortælle om dine ønsker for havearbejde. Så lægger vi en plan og udformer et godt tilbud.

Skal vi holde din have skøn og frodig?

Vi vil meget gerne hjælpe dig med dit havearbejde, og vi vil meget gerne skabe resultater, du er mere end tilfreds med. 

Kontakt os på telefon 26 24 32 35 eller på info@buggeshaveservice.dk - så tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker.

​FÅ ET GODT OG
UFORPLIG​TENDE Tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Bugge's Have- Og Viceværtservice

Gugvej 186A, 9210 Aalborg SØ


Telefon: 26 24 32 35
E-mail: info@buggeshaveservice.dk
CVR: 36619406

Åbningstider/telefontider

Mandag - torsdag: Kl. 07.00 - 17.00

Fredag: Kl. 07.00 - 15.00

Sociale medier

Bugge's Have og Viceværtsservice - Ejendomsservice og haveservice til privat og erhverv