Ejendomsservice udført af professionelt firma​

Hos Bugge’s Have- og Viceværtservice tilbyder vi forskellige former for ejendomsservice. Vi kommer og løser de opgaver, du mangler hjælp til.

Vores kunder er ofte fra Aalborg, Hasseris og Nørresundby, men vi kommer gerne andre steder i Nordjylland.

Vi har i mange år løst en række opgaver indenfor ejendomsservice for boligforeninger. Fra ugentlig trappevask og gadefejning til halvårlig hovedrengøring og rengøring af lejligheder ved køb og salg. Vi er behjælpelige på alle områder.

Sammensæt selv din pakke af ejendomsservice

Hvad end du ønsker en ejendomsservice, der kun omfatter trappevask, eller en større pakke, hvor vinduespolering og udendørsarealer også er inkluderet, så kan dette lade sig gøre. Du sammensætter nemlig helt selv den pakke af ejendomsservice, der passer til dine behov.

Hos os er du garanteret, at vi altid leverer smukke og rene løsninger. Vi gør altid alt, hvad vi kan for at tilfredsstille vores kunder. Derudover tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser, uanset hvilken aftale du laver med os.

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice er en del af vedligeholdelsen i en ejendom eller arealerne rundt om ejendommen. 

Det kan fx være:

  • Trappevask
  • Vinduespolering
  • Fejning af områder
  • Rengøring af gård
  • Pleje af udendørsarealer.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud

Mangler du hjælp til ejendomsservice så som trappevask eller rengøring af lejligheder, så står vi til rådighed. Du kan kontakte os med det samme, og så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på ejendomsservice.

Du kan ringe til os på telefon 26 24 32 35 eller skrive til e-mail til info@buggeshaveservice.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og så vender vi tilbage snarest muligt med svar på dine spørgsmål.

​FÅ ET GODT OG
UFORPLIG​TENDE Tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Bugge's Have- Og Viceværtservice

Gugvej 186A, 9210 Aalborg SØ


Telefon: 26 24 32 35
E-mail: info@buggeshaveservice.dk
CVR: 36619406

Åbningstider/telefontider

Mandag - torsdag: Kl. 07.00 - 17.00

Fredag: Kl. 07.00 - 15.00

Sociale medier

Bugge's Have og Viceværtsservice - Ejendomsservice og haveservice til privat og erhverv